Fortrydelsesret / returnering af varer
NINÈ Copenhagen tilbyder 14 dages fuld returret, gældende fra den dag du modtager varen. Varen returneres naturligvis ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen. Varen byttes eller returneres KUN hvis mærkatet stadig er intakt og sidder på varen. Det er købers ansvar og omkostning af returnere en vare.

Alle returnerede produkter, skal ligeledes returneres ansvarligt indpakket.

VIGTIGT VED RETURNING
Husk at vedlæg original kvittering eller en notat med navn eller ordrenummer i pakken, ved returnering eller ombytning. Udover dette, bedes du notere dine bankoplysninger her eller via mail, så vi kan returnere dine penge.

OMBYTNING TIL ANDEN STØRRELSE, FARVE
Ønsker du at bytte en vare til en anden størrelse eller farve, skal du returnere varen og lave en ny ordre via webshoppen. Når vi modtager returvaren overføres pengene til din konto. Det sikrer at den ønskede størrelse ikke i mellemtiden er udsolgt.

Når du har valgt og fundet de ønskede varer, ligges disse i indkøbskurven og herefter udfyldelse dine personlige oplysninger samt kreditkort informationer. Herefter skal du accepterer handelsbetingelserne og gennemføre din betaling, når dette er udført, vil du modtage en ordrebekræftelse på mail.

PRISER 
Alle priser er inklusiv 25% moms og i Danske kroner. Der tages forbehold for udsolgte varer, hvis dette skulle hænde, vil der blive taget kontakt til kunden og en delordre tilsendt eller ske en refundering.

BETALING 
De mulige betalingsmåder er Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard og Maestro. Der opkræves ikke gebyr for betaling med betalingskort. Data krypteres med SSL (Secure Socket Layer) og sendes sikkert til PBS.

LEVERING 
NINÈ Copenhagen leverer via DAO, hvis der ikke oplyses om anden forsendelse. Derfor vil kunden modtage en mail bekræftelse, når pakken er på vej og når den er klar til afhentning, på det valgte udleveringssted. Det er muligt at notere ønskede udleveringssted, dette skal blot skrives som ordre-notat, ved betaling – hvis ikke der noteres et sted, vælges det udleveringssted, der ligger tættest på kundens oplyste leveringsadresse. NINÈ Copenhagen kan ikke tage ansvar for forsinkelser hos DAO.

Vilkår og betingelser

Refusions- og annulleringspolitik